Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Řidička nevybrala zatáčku a s autem narazila do zdi. Škoda se vyšplhala na více než 200 tisíc

Policisté vyjížděli v pátek 24. května krátce po 16. hodině k dopravní nehodě, kterou má na svědomí sedmašedesátiletá řidička osobního auta Toyota Auris. Stala se v obci Šachotín na Havlíčkobrodsku.

Žena jela směrem na obec Dvorek. „Při průjezdu pravotočivou zatáčkou ve stoupání s vozidlem vyjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila přední částí vozidla do kovového oplocení s betonovou podezdívkou. Při nehodě došlo ke hmotné škodě na osobním vozidle a oplocení s betonovou podezdívkou. K jiné hmotné škodě nedošlo. Řidička při dopravní nehodě utrpěla lehké zranění, ale  žádné ošetření na místě nepožadovala s tím, že si případné ošetření vyhledá sama. K jinému zranění osob nedošlo,“ popsala podrobnosti Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté na místě provedli dechovou zkoušku, měla negativní výsledek. Při nehodě vznikla škoda přesahující částku 200 tisíc korun. Věc dopravní nehody vyřešili policisté s řidičkou na místě uložením pokuty v příkazním řízení.

Foto Adéla Cinklová

Štítky nehoda, náraz, zeď, dopravní nehoda, okres Havlíčkův Brod, Toyota Auris, Šachotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička nevybrala zatáčku a s autem narazila do zdi. Škoda se vyšplhala na více než 200 tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.