Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Cyklista přehlédl překážku na silnici a boural. Nadýchal přes dvě promile alkoholu

To, že se ani na kolo neusedá pod vlivem alkoholu, zřejmě nic neříká pětadvacetiletému muži, který měl ve čtvrtek 16. května kolem půl druhé ráno nehodu. Řídil elektrokolo, skončil v pelhřimovské nemocnici.

K události došlo v Humpolci na ulici Okružní. „Pětadvacetiletý muž na elektrokole projížděl po silnici ve směru z centra města směrem na Pelhřimov. Plně se nevěnoval řízení kola a  přehlédl před sebou označenou překážku - směrovou desku, která byla umístěna na pozemní komunikaci. Do této překážky narazil a upadl s kolem na vozovku. Při pádu si přivodil zranění, se kterým byl převezen na vyšetření do pelhřimovské nemocnice, odkud byl propuštěn bez nutnosti dalšího léčení,“ popsala průběh mužova karambolu Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Pětadvacetiletý cyklista se podrobil dechové zkoušce, jejíž výsledek byl pozitivní -  2,16 promile alkoholu v dechu. V nemocnici se pak podrobil odběru krve.  Událost policisté zadokumentovali a cyklistův přestupek v dopravě odevzdají k řešení do správního řízení.

Foto pixabay.com

Štítky cyklista, elektrokolo, kolo, nehoda, zranění, alkohol, nemocnice, Pelhřimov, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista přehlédl překážku na silnici a boural. Nadýchal přes dvě promile alkoholu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.