Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kriminalisté hledají svědky, kteří viděli jízdu cyklistky. Byla opilá a zranila se

Policisté v Havlíčkově Brodě prošetřují případ zraněné cyklistky. A v této souvislosti se obrací také na důležité svědky, kteří by mohli v případu pomoci. Jde o událost, která se stala 20. října loňského roku kolem poledne na silnici mezi obcemi Štoky a Chýška na Havlíčkobrodsku.

„Cyklistka se jela projet na jízdním kole a projížděla po silnici III. třídy mezi obcemi Štoky a Chýška.  Při této jízdě měla po cestě potkat pravděpodobně malé dodávkové vozidlo v místech kousek za odbočkou na Petrovice, když jela ve směru od obce Štoky. Toto vozidlo zřejmě zastavilo a jeho řidič s cyklistkou údajně komunikoval. Poté cyklistka opět nasedla na jízdní kolo a pokračovala v jízdě, kdy jela směrem z prudkého kopce a někde na úrovni odbočky k usedlosti Bukovec jízdu na kole nezvládla. Chtěla zajet na tuto odbočku, což ale nezvládla, pokračovala dále v jízdě po krajnici a příkopem, kde havarovala,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Při šetření dopravní nehody, při které si žena způsobila zranění,  policisté u cyklistky zjistili provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu.

Hledá se hlavně řidič, co s cyklistkou mluvil 

Policisté se s vědomím, že od dané události již uplynulo delší časové období, obracejí na případné svědky, kteří si všimli cyklistky jedoucí v uvedený den po silnici mezi obcemi Štoky a Chýška, a kteří by mohli poskytnout informace ke způsobu její jízdy, aby se obrátili na linku 158.

„Uvítáme zejména svědectví řidiče z vozidla, který měl u cyklistky zastavit a hovořit s ní. Jeho svědectví by mohlo výrazně pomoci objasnit průběh jízdy cyklistky před jejím pádem. S případnými informacemi a svědectvím se můžete obrátit na linku tísňového volání 158,“ vyzývá Čírtková.

Foto Drbna

Štítky svědek, nehoda, cyklistka, zranění, cyklista, silnice, Štoky, Havlíčkův Brod, okres Havlíčkův Brod, Petrovice, Bukovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté hledají svědky, kteří viděli jízdu cyklistky. Byla opilá a zranila se | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.