Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Čelní střet dvou osobních aut u Vílance nepřežili dva muži. Třetí skončil v nemocnici

K tragické nehodě, při které zemřeli dva muži, došlo v pátek 29. března po 21. hodině na silnici I/38 v katastru obce Vílanec – mezi obcemi Čížov a Vílanec. Hmotná škoda se vyšplhala téměř na osm set tisíc korun.

„Pětadvacetiletý řidič osobního motorového vozidla Audi RS 3 jedoucí ve směru jízdy od obce Čížov k obci Vílanec v levotočivé zatáčce přejel do protisměrného jízdního pruhu, kde došlo k čelnímu střetu s osobním motorovým vozidlem Škoda Felicia, jehož řidič jel v opačném směru jízdy. Následky nehody jsou fatální. V osobním vozidle Škoda Felicia zemřel třiapadesátiletý řidič a jeho čtyřiadvacetiletý spolujezdec,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Řidič vozidla Audi, který cestoval ve vozidle sám, utrpěl zranění, se kterým musel být přepraven do jihlavské nemocnice. U tohoto řidiče byla provedena na místě nehody dechová zkouška s negativním výsledkem.

Na místě nehody zasahovaly všechny složky integrovaného systému. Silnice byla po dopravní nehodě několik hodin zcela uzavřena a řidiče odkláněli vozidla na objízdné trasy.

„Na místo byl vyslán kompletní výjezd služby kriminální policie  vyšetřování územního odboru Jihlava a soudní znalec z oboru dopravy. Věc dopravní nehody si k dalšímu prověřování převzali na místě jihlavští kriminalisté. Obě havarovaná vozidla byla zajištěna pro účely trestního řízení. Při nehodě vznikla hmotná škoda na vozidlech v celkové částce dosahující téměř osm set tisíc korun,“ pokračuje Čírtková.

Další okolnosti této tragické dopravní nehody jsou předmětem šetření.

Foto Policie ČR

Štítky úmrtí, nehoda, střet, I/38, Vílanec, Čížov, Audi, Škoda Felicia, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní střet dvou osobních aut u Vílance nepřežili dva muži. Třetí skončil v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.