Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Motorkář nevybral zatáčku a dostal smyk. Sanitka ho se zraněním převezla do nemocnice

Zraněním dvaačtyřicetiletého motorkáře skončila dopravní nehoda, která se stala v neděli 17. března krátce před polednem v katastru obce Trpišovice na Havlíčkobrodsku.

„Řidič motocyklu značky Suzuki jel ve směru od chatové oblasti Stvořidla směrem na obec Dobrovítova Lhota. Při projíždění levotočivé zatáčky, která je v prudkém stoupání, vyjel s motocyklem vpravo mimo komunikaci, kde dostal smyk, který nezvládl. Následně došlo k pádu motocyklu a řidiče na komunikaci. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče motocyklu, který byl vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice do Havlíčkova Brodu na ošetření,“ popsala průběh nehody Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté řidiči provedli test na přítomnost alkoholu, měl negativní výsledek. Při dopravní nehodě došlo k poškození motocyklu, kdy předběžná škoda dosáhla částky 10 tisíc korun.

„Věc dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod,“ doplnila mluvčí policistů.

Foto pixabay.com

Štítky motorkář, nehoda, zatáčka, smyk, zranění, sanitka, úraz, dopravní nehoda, motocykl, okres Havlíčkův Brod, Trpišovice, Suzuki, Havlíčkův Brod, Stvořidla, Dobrovítova Lhota

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář nevybral zatáčku a dostal smyk. Sanitka ho se zraněním převezla do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.