Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Recidivista v areálu na Březinkách napadl muže. Několikrát ho udeřil do hlavy

Ze dvou trestných činů je podezřelý čtyřiadvacetiletý muž, který v druhé polovině prosince napadl o třináct let staršího muže. Vše se odehrálo na Březinkách v zábavním a obchodním centru.

„V časných ranních hodinách uvedený výtržník napadl u jednoho z podniků sedmatřicetiletého muže, kterého opakovaně udeřil do oblasti hlavy. Napadený muž utrpěl zranění v obličeji, která si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici. Po přijetí oznámení začali případ prověřovat policisté. Zjistili totožnost podezřelého muže, provedli ohledání, šetření a výslechy osob. Vyžádali si také lékařské zprávy a shromáždili důkazy,“ popsala podrobnosti Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Čtyřiadvacetiletý muž z Polenska je nyní podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví a přečinu ublížení na zdraví ukončeného ve stádiu pokusu. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

„Vzhledem k tomu, že byl podezřelý muž již v minulosti soudně trestán, hrozí mu nyní přísnější postih. Přibližně před dvěma lety byl totiž odsouzen k trestu obecně prospěšných prací,“ doplnila ještě k výtržníkovi Jana Kroutilová.

Štítky napadení, recidivista, policie, zranění, Březinky, Březinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recidivista v areálu na Březinkách napadl muže. Několikrát ho udeřil do hlavy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.