Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Zbili několik ubytovaných a kradli, co jim přišlo pod ruku. Skončili v policejní cele

Velký rozruch způsobila během uplynulého víkendu dvojice mužů cizinců v jednom z ubytovacích zařízení na Hrotovicku. Došlo tam hned v několika případech k fyzickému napadení a také ke krádeži. Oba dva skončili v policejní cele.

„Cizinci, oba ve věku jednačtyřicet let, jsou podezřelí z přečinu porušování domovní svobody, přečinu výtržnictví a přečinu krádeže spáchané navíc na věci, kterou má jiný při sobě, a bezprostředně po činu se pokusili uchovat si věc násilím,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Ve večerních hodinách muži nejprve vnikli do cizího pokoje, kde napadli ubytovaného muže. Při odchodu v místnosti sebrali peníze, stravenky, mobilní telefon a jiné věci. Zbili také dalšího ubytovaného, který se proti tomu ohradil.

„Fyzické napadení s krádeží věcí muži zopakovali ještě v jiném pokoji, kde jejich agresi neunikli další dva ubytovaní. Na místo ihned po přijetí oznámení vyjeli policisté a také zdravotnická záchranná služba. Policisté dva podezřelé cizince zajistili, muži byli pod vlivem alkoholu s hodnotou přes jedno promile. Podezřelé cizince odvezli na oddělení policie a oba byli umístěni do policejní cely,“ pokračuje mluvčí policistů.

Jeden z napadených mužů byl převezen na ošetření do třebíčské nemocnice, tři zbývající byli ošetření na místě. Na základě shromážděných důkazů sdělili policisté jednačtyřicetiletým mužům podezření ze spáchání tří trestných činů. Případ řešili ve zkráceném přípravném řízení.

Štítky napadení, zranění, krádež, ubytovna, alkohol, policie, vězeňská cela

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbili několik ubytovaných a kradli, co jim přišlo pod ruku. Skončili v policejní cele | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.