Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Zloděj se v Jihlavě vloupal do auta. Policie hledá dvě osoby na záznamu

Jihlavští policisté vyšetřují vloupání do vozidla, ke kterému došlo v září v Jihlavě. V zájmu prověřování se obracejí na veřejnost a potřebovali by zjistit totožnost dvou osob na kamerovém záznamu.

Ke krádeži došlo v noci ze čtvrtka 20. září na pátek na ulici Divadelní. „Pachatel rozbil boční okénko zaparkovaného vozidla VW Golf a odcizil z něho ovládací panel klimatizace a další věci. Krádeží způsobil škodu přes dva tisíce korun, přibližně stejná škoda byla způsobena majiteli poškozením vozidla,“ sdělila k případu Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Následně přijali policisté trestní oznámení a případ začali prověřovat. Mimo jiné vyhodnocovali také záznamy z kamer. Z nich vyplynulo, že se v dané lokalitě pohyboval muž v tmavém oblečení, jehož totožnost by policisté v zájmu prověřování případu potřebovali zjistit, proto se s žádostí o spolupráci obracejí na veřejnost.

„Dále prošla po chodníku u zaparkovaných vozidel ještě jedna osoba ve světlé bundě, také informace k její totožnosti by policisté uvítali. Žádáme občany, kteří muže v tmavém oblečení na kamerovém záznamu poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ pokračuje Kroutilová.

Policisté uvítají také informace k totožnosti osoby na kamerovém záznamu ve světlé bundě nebo jakékoli jiné směřující k objasnění případu.

Štítky pátrání, video, vloupání, policie, veřejnost, Jihlava, videozáznam, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj se v Jihlavě vloupal do auta. Policie hledá dvě osoby na záznamu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.