Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Trojice mužů z Jihlavy vyráběla a prodávala pervitin. Posedí si ve vězení až pět let

Dopadení trojice mužů z Jihlavy, kteří vyráběli a prodávali pervitin, má nyní na svém kontě jihlavská policie. V případě, že budou odsouzeni za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, jim hrozí až pětileté vězení. Jsou stíhaní na svobodě.

Do Jihlavy drogu nejdřív dováželi, pak ji i sami vyráběli. Jeden z nich už byl dvacetkrát soudně trestán, uvedla v dnešní tiskové zprávě policejní mluvčí Jana Kroutilová. 

Obviněným mužům je 18, 20 a 37 let. „Nejstarší z nich nejprve drogu do Jihlavy dovážel z jiných míst republiky, později si pořídil výbavu k její výrobě. Léky si obstarával sám nebo prostřednictvím dalších lidí, včetně obou zbývajících obviněných, kteří mu někdy pomáhali i s výrobou,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Pervitin vyráběl na různých místech Jihlavy, například v opuštěném objektu nebo bydlišti jednoho z mužů, uvedla mluvčí. Pervitin všichni tři distribuovali dalším lidem a navzájem mezi sebou. Drogu prodali v desítkách případů.  Někdy sloužil pervitin jako odměna za nákup léků pro jeho výrobu.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pervitin, dealer, dopadení, droga, policie, Jihlava, metamfetamin, drogy, výroba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trojice mužů z Jihlavy vyráběla a prodávala pervitin. Posedí si ve vězení až pět let | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.