Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidič kamionu sjel do příkopu, srazil v něm značky a převrátil se na bok. Dechovou zkoušku pak odmítl

Na své sobotní pracovní povinnosti bude nemile vzpomínat řidič nákladního vozidla, který na Havlíčkobrodsku sjel do příkopu. V něm srazil dopravní značky a celá souprava ne převrátila bok. Nehoda si vyžádala ošetření řidiče. Ten se dechové zkoušce odmítl podrobit.

K dopravní nehodě došlo v sobotu 24. listopadu jel před pátou hodinou odpoledne směru od Nového Ranska na Krátkou Ves. „Při průjezdu zatáčky najel koly návěsu na nezpevněnou část krajnice a dále s celou soupravou do silničního příkopu, kde nákladní vozidlo narazilo do dopravních značek a převrátilo se na bok,“ informovala Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Při dopravní nehodě se devětačtyřicetiletý řidič zranil a musel být převezen zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do havlíčkobrodské nemocnice. Řidič se odmítl podrobit dechové zkoušce a dopustil se tak přestupku na úseku dopravy.

Škoda vznikla poškozením nákladního vozidla, návěsu i převáženého nákladu obilí a také poškozením dopravních značek. Dopravní nehodu policisté dále šetří.

Foto tydenikpolicie.cz | Zdroj Policie ČR

Štítky kamion, nehoda, doprava, dechová zkouška, dopravní značka, nákladní automobil, okres Havlíčkův Brod, Krátká Ves, Nové Ransko

Řidič kamionu sjel do příkopu, srazil v něm značky a převrátil se na bok. Dechovou zkoušku pak odmítl | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.