Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Devatenáctiletý řidič nezvládl vysokou rychlost a dostal smyk. Naboural policejní auto, tři muži se zranili

, aktualizováno 6. listopadu 2018, 16:54

Policisté vyšetřují dopravní nehodu, která se stala v neděli 4. listopadu kolem půl desáté dopoledne na silnici II/360. Devatenáctiletý řidič dostal se svou Fabií smyk a naboural další auta.

Devatenáctiletý řidič osobního auta Škoda Fabia jel ve směru jízdy od křižovatky se silnicí III/36060 k obci Pocoucov. Při jízdě na rovném úseku jel hodně rychle a na mokré silnici dostal s autem smyk, který nezvládl.

„S vozidlem přejel vlevo do protisměrného jízdního pruhu, kde narazil do vozidla Opel Zafira, které bylo  odstavené při okraji silnice. Vozidlo Opel Zafira bylo po tomto střetu odmrštěno dozadu, kde narazilo zadní částí do přední části za ním u krajnice odstaveného osobního vozidla Hyundai Lantra, které bylo také tímto střetem odmrštěno dozadu. Vozidlo Hyundai Lantra narazilo do chodce, který se pohyboval na místě a poté narazilo do odstaveného služebního vozidla Policie České republiky,“ popsala Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Policejní auto stálo daném v místě z důvodu šetření předchozí dopravní nehody a na vozidle byla zapnutá zvláštní výstražná světla modré barvy.

Vozidlem sražený chodec po střetu upadl na krajnici a utrpěl lehké zranění. Dva další lidé – jedním z nich byl službu konající policista a druhou účastník předchozí dopravní nehody -  před střetem vozidel uskočili mimo silnici do travnatého příkopu, čímž oba utrpěli lehké zranění.

„Osobní vozidlo Škoda Fabia po střetu s vozidlem Opel Zafira přejelo vlevo mimo silnici do travnatého příkopu. Při dopravní nehodě utrpěl řidič tohoto vozidla zranění, pro které byl z místa dopravní nehody převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Brně. U řidiče osobního vozidla Škoda Fabia byla na místě provedena dechová zkouška s negativním výsledkem,“ popsala dále policejní mluvčí.

Na havarovaných vozidlech vznikla hmotná škoda v celkové výši 130 tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního šetření.

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, rychlost, smyk, zranění, střet, silnice, dopravní nehoda, Škoda Fabia, Opel Zafira, osobní vůz, Hyundai Lantra, Policie České republiky, Pocoucov, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devatenáctiletý řidič nezvládl vysokou rychlost a dostal smyk. Naboural policejní auto, tři muži se zranili | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.