Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

U Pavlova řidič dostal smyk a skončil v nemocnici. Za volant usedl pod vlivem alkoholu

Jihlavští policisté vyjížděli ve středu 24. října k dopravní nehodě, která se stala po půl čtvrté odpoledne na silnici III/4066 v katastru obce Pavlov na Jihlavsku. A jak se později ukázalo, hlavní roli v ní hrál alkohol.

Řidič Škody Octavia projížděl po zmíněné silnici směrem od Pavlova na Třešť. „Nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla a při projíždění levotočivou zatáčkou uvedl vozidlo do smyku a následně havaroval vlevo mimo komunikaci. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění sedmatřicetiletého řidiče, který byl vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice v Jihlavě k ošetření,“ popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu. Měla pozitivní výsledek, na alkoholtesteru se ukázala hodnota 2,04 promile. „U řidiče byl nařízen odběr krve. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle ve výši 80 tisíc korun. Další okolnosti nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Jihlava. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela Čírtková.

Foto flickr.com

Štítky nehoda, alkohol, zranění, Pavlov, dopravní nehoda, okres Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, Škoda Octavia, Třešť, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Pavlova řidič dostal smyk a skončil v nemocnici. Za volant usedl pod vlivem alkoholu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.