Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič se vyhýbal se přebíhajícím srnkám, narazil však do stromů. Škoda na autě je půl milionu

Nepěknou vzpomínku na páteční večer musí mít jednačtyřicetiletý řidič osobního vozidla, který při vyhýbání se přebíhající lesní zvěři strhl řízení natolik prudce, že narazil do dvou stromů. Došlo ke hmotným škodám, na zdraví či životě naštěstí nikoli.

Nehoda se stala na silnici II/34410 mezi obcemi Dolní Krupá a Kojetín v pátek 19. října po půl desáté večer. Jednačtyřicetiletý řidič osobního vozidla BMW jel po silnici ve směru na obec Kojetín. Na přímém úseku v mírném stoupání mu podle jeho vyjádření náhle vběhla do jízdní dráhy vozidla lesní zvěř.

Řidič na tuto situaci reagoval strhnutím řízení vpravo, aby se lesní zvěři vyhnul. „Tento úhybný manévr ale nezvládl a přejel vpravo mimo komunikaci do prostoru svahu, kde narazil do dvou vzrostlých stromů,“ popisuje dále policejní mluvčí Jana Čírtková.

 Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Došlo ke hmotné škodě na motorovém vozidle BMW ve výši 500 tisíc korun. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku na alkohol a negativním výsledkem.

Foto nahouby.cz | Zdroj Policie ČR

Štítky BMW, Kojetín

Řidič se vyhýbal se přebíhajícím srnkám, narazil však do stromů. Škoda na autě je půl milionu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.