Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Na jihlavské ubytovně řádil zloděj. V nestřežené chvíli sebral tašku s osobními věcmi

Jihlavští policisté se v těchto dnech zabývají krádeží tašky s osobními věcmi na společné chodbě ubytovacího zařízení v krajském městě. A obrací se na veřejnost, která by mohla při vyšetřování pomoct.

Ke krádeži došlo v pátek 17. srpna v ubytovacím zařízení v Jihlavě. „Na společné chodbě v prvním patře budovy si v dopoledních hodinách jeden z hostů odložil sportovní zavazadlo a na chvíli odešel. Mimo jiné měl v zavazadle uloženou tašku s peněženkou, finanční hotovostí, platební kartou, osobními doklady, mobilním telefonem a dalšími věcmi. Této situace využil pachatel a ze zavazadla tašku s věcmi nepozorovaně odcizil. Majiteli tak způsobil celkovou škodu téměř sedm tisíc korun,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Další škoda vznikla majiteli platební karty ještě tím, že pachatel ve stejný den, jen o chvilku později, odcizenou platební kartou zaplatil za zboží v obchodě, a způsobil tak škodu necelých 500 korun.

Policisté se následně krádeží začali zabývat. Mimo jiné využili také záznamy z kamer. Z nich vyšlo najevo, že se v ubytovně pohyboval muž, jehož totožnost by policisté v rámci prověřování případu potřebovali zjistit.

„Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se může také jakákoli jiná osoba, která by mohla policistům poskytnout informaci směřující k objasnění případu,“ vyzývá závěrem Kroutilová.

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, ubytovna, veřejnost, policie, zavazadlo, platební karta, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Na jihlavské ubytovně řádil zloděj. V nestřežené chvíli sebral tašku s osobními věcmi | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.