Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Jihlavě u vietnamských podnikatelů celníci zabavili osmnáct nelegálních hracích přístrojů

Celníci zabavili v centru Jihlavy osmnáct nelegálních kvízomatů, všechny ve dvou hernách provozovaných vietnamskými podnikateli. Hrozí jim pokuta až 50 milionů korun a propadnutí automatů. Od začátku roku už celníci na Vysočině zabavili 122 nelegálních hracích přístrojů, sdělil v dnešní tiskové zprávě mluvčí Celního úřadu pro Kraj Vysočina Richard Zeman.

V Jihlavě platí úplný zákaz hazardu od ledna 2015. Vyhlášku se provozovatelé podle Zemana snaží obcházet právě prostřednictvím kvízomatů, jejich součástí jsou vědomostní otázky. Místo odpovědi ale stačí hráči jen držet tlačítko Start, proto jsou kvízomaty považovány za hazardní hru naplňující definici zákona o hazardních hrách.

Od začátku roku už celníci na Vysočině zabavili 122 nelegálních hracích přístrojů, sdělil v dnešní tiskové zprávě mluvčí Celního úřadu pro Kraj Vysočina Richard Zeman.

Zarážející je skutečnost, že šlo o kontrolované subjekty, u nichž podezření z porušení zákona o hazardních hrách bylo zjištěno už v březnu. K ponaučení, nápravě a dodržování zákona to však u nich nevedlo, uvedl Zeman.

Autoři | Foto www.casinoarena.cz

Štítky automaty, herna, celní správa, Jihlava, Kraj Vysočina, hazardní hra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jihlavě u vietnamských podnikatelů celníci zabavili osmnáct nelegálních hracích přístrojů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.