Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Řidič v Brtnici boural a skončil v příkopu. Nadýchal přes dvě promile alkoholu

Dopravní nehodu, ve které hrál hlavní roli alkohol, vyšetřují jihlavští policisté. Došlo k ní v sobotu 6. října v Brtnici, na svědomí ji má řidič osobního auta Ford Galaxy.

Zmiňovaný řidič jel ve tři hodiny v noci z Brtnice na Brancouze. „Přejel do protisměru, poté vyjel mimo komunikaci a havaroval do příkopu. Řidič se při dopravní nehodě zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen do jihlavské nemocnice. Policisté provedli u muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,17 promile alkoholu. Také opakované zkoušky byly pozitivní s hodnotami kolem dvou promile alkoholu v dechu řidiče,“ popsala Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Po lékařském ošetření byl opilý muž umístěn na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je nyní podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují. „Řidič je podezřelý ještě ze spáchání přestupků na úseku dopravy, také ty policisté šetří,“ uzavřela Jana Kroutilová.  

Štítky alkohol, nehoda, promile, policie, Brtnice, Ford Galaxy, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Brtnici boural a skončil v příkopu. Nadýchal přes dvě promile alkoholu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.