Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Neznámý vandal se vloupal do zaparkovaného auta. Není vám tento muž povědomý?

Vloupání do osobního auta, ke kterému došlo v září, nyní řeší policisté v Třebíči. A v této souvislosti se obrací také na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním případu. Policisté mají k dispozici důležitý záznam z kamery.

Ke vloupání došlo v pondělí 10. září v Třebíči na ulici Langfortova. „Pachatel přišel před půl pátou ráno k zaparkovanému vozidlu VW Sharan, do kterého se vloupal, vnitřní prostory prohledal, nic neodcizil. Následně přijali policisté trestní oznámení a případ začali prověřovat. Místo činu ohledali, zadokumentovali a v lokalitě provedli šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Při vyšetřování vloupání také použili záznam z kamery. Na něm je vidět muž, po němž policisté nyní pátrají.

„Jedná se o muže s tmavšími vlasy. Na sobě měl oblečenou mikinu světlé barvy a tmavší kalhoty, obuté měl sportovní boty s reflexními prvky. Na hlavě měl nasazenou tmavou kšiltovku se světlým nápisem a znakem,“ doplňuje popis Kroutilová.

Pokud muže na videu znáte nebo máte informace o tom, kde by se mohl aktuálně nacházet, pak volejte tísňovou linku 158. „Uvítáme také jakékoli další informace, které by směřovaly k objasnění případu,“ připojila na závěr mluvčí policistů.

Foto Policie ČR

Štítky vloupání, vandal, pátrání, veřejnost, policie, kamera, Třebíč, Volkswagen Sharan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neznámý vandal se vloupal do zaparkovaného auta. Není vám tento muž povědomý? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.