Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Motorkář nezvládl objet odbočující auto a došlo k nehodě. Skončil zraněný v nemocnici

K vážné dopravní nehodě vyjížděli policisté a také záchranáři v úterý 11. září před půl šestou večer. Stala se na silnici II/523 v obci Bílý Kámen na Jihlavsku. Policisté po příjezdu na místo nehody zjistili, že se jedná o střet motorky a osobního auta.

„Pětapadesátiletý řidič motocyklu Honda projížděl po silnici ve směru jízdy od Jihlavy na Větrný Jeníkov. Plně se nevěnoval řízení a nedodržel bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem, které odbočovalo vlevo. Motocyklista ve snaze zabránit nárazu do zadní části vozidla uhnul s motocyklem vlevo a chtěl osobní vozidlo Seat Alhambra na poslední chvíli objet. To se mu však nepodařilo a došlo ke střetu motocyklu a odbočujícího vozidla,“ popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Motorkář si při nehodě způsobil zranění, se kterým byl sanitkou převezený do nemocnice v Jihlavě. Ke zranění jiných osob nedošlo.

„Hmotná škoda na vozidle a motocyklu byla odhadnuta na 130 tisíc korun.  Policisté provedli u obou řidičů dechové zkoušky s negativním výsledkem,“ doplnila Čírtková na závěr.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, motorka, zranění, motocykl, okres Jihlava, Bílý Kámen, Honda, Lékárenský komplex Jihlava, havárie, Jihlava, SEAT Alhambra, Větrný Jeníkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář nezvládl objet odbočující auto a došlo k nehodě. Skončil zraněný v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.