Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Motorkářka nezvládla řízení, narazila do značky a těžce se zranila. Na místě zasahoval vrtulník

K těžce zraněné motorkářce cizí národnosti vyjížděly všechny záchranné složky ve čtvrtek 30. srpna po dvanácté hodině. Žena havarovala v Třebíči na průtahu silnice II/351 na ulici 9. května. Na místo musel přiletět také záchranářský vrtulník.

„Nehodu jsme měli ohlášenou se zraněním, proto na místo vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že devětatřicetiletá  řidička, jednalo se o cizí státní příslušnici, projížděla s motocyklem tovární značky Honda CBF 600 po ulici 9. května ve směru jízdy od místní komunikace ulice U Kocandy, kdy při projíždění přímého úseku nezvládla řízení svého motocyklu a havarovala vpravo mimo komunikaci, kde přední částí motocyklu narazila do svislého dopravního značení,“ sdělila podrobnosti Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Při dopravní nehodě utrpěla řidička motorky velmi těžká zranění, se kterými byla letecky transportována do nemocnice v Brně. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na motorce a dopravním značení v celkové  výši asi 65 tisíc korun. Dechová zkouška na zjištění případné přítomnosti alkoholu u řidičky nemohla být z důvodu jejího zranění provedena.

„Cestou operačního důstojníka integrovaného operačního střediska byl nařízen odběr krve ve zdravotnickém zařízení. Další okolnosti nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Třebíč,“ uzavřela Čírtková.

Štítky nehoda, motorka, zranění, vrtulník, Třebíč, motocykl, úraz, Honda, Kocanda, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkářka nezvládla řízení, narazila do značky a těžce se zranila. Na místě zasahoval vrtulník | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.