Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Škoda za 300 tisíc. Policie hledá svědky krádeže motorky u Borku na Havlíčkobrodsku

Bohužel hodně draho vyšlo sobotní koupání majitele motocyklu. Od zatopeného lomu v blízkosti obce Borek na Havlíčkobrodsku mu jej totiž dosud neznámý pachatel odcizil a způsobil mu tak škodu nejméně 300 tisíc korun. Kriminalisté se nyní obracejí na svědky, kteří by pomohli tento trestný čin objasnit.

Motocykl tovární značky BMW F 800 GS byl odcizen v sobotu 25. srpna v době od 17:00 do 17:50 nedaleko zatopeného lomu u obce Borek u Golčova Jeníkova. Nezajištěný a volně odstavený motocykl byl opatřen registrační značkou 6J1608 a z místa se ztratil včetně motocyklové helmy značky Givi. „Zloděj majiteli motocyklu krádeží způsobil škodu v celkové výši nejméně 300 000 korun,“ upřesnila policejní mluvčí Dana Čírtková.

Kriminalisté se obracejí se žádostí o pomoc případné svědky, kteří se v sobotu 25. srpna v odpoledních hodinách koupali v zatopeném lomu u obce Borek nebo se pohybovali v jeho bezprostředním okolí a mohli si všimnout pohybu podezřelých osob nebo jiných podezřelých okolností, o informace, které by kriminalistům mohly pomoci při pátrání po neznámém pachateli, který motocykl odcizil.

Se svým svědectvím se mohou obracet na linku tísňového volání 158 nebo na mobilní telefon vyšetřovatele případu - 735 784 260.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky krádež, motocykl, pátrání, Borek, okres Havlíčkův Brod, Golčův Jeníkov, BMW F 800 GS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Škoda za 300 tisíc. Policie hledá svědky krádeže motorky u Borku na Havlíčkobrodsku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.