Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Mezi Dobronínem a Polnou boural jednadvacetiletý řidič. V nemocnici podlehl svým zraněním

Oznámení o dopravní nehodě na silnici II/348 mezi Dobronínem a Polnou dostali krajští policisté ve středu 22. srpna. Bohužel se nakonec ukázala jako tragická, jednadvacetiletý řidič totiž následně v nemocnici zemřel na následky svých zranění.

Krátce před dvaadvacátou hodinou jednadvacetiletý řidič projížděl s osobním autem Seat Ibiza ve směru od Polné na Dobronín. „Nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla a po projetí levotočivou zatáčkou dostal s vozidlem již na přímém úseku smyk. Poté vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil přední částí vozidla do stromu. Následně bylo vozidlo odmrštěno zpět na komunikaci. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění řidiče. Ve vozidle cestoval řidič sám. Řidič byl na místě dopravní nehody ošetřen a následně ve vážném stavu převezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Brně,“ popisuje Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Z nemocnice bohužel ale přišla smutná zpráva. Na následky těžkých zranění řidič nakonec zemřel. Dechová zkouška nemohla být provedena na místě dopravní nehody vzhledem k rozsahu zranění řidiče. „Cestou operačního střediska byl zajištěn odběr krve ve zdravotnickém zařízení. Vozidlo Seat Ibiza bylo na místě dopravní nehody zajištěno pro potřeby dalšího zkoumání. Při nehodě vznikla na vozidle hmotná škoda ve výši 50 tisíc korun,“ uzavřela Čírtková.

Foto Jan Luxík

Štítky úmrtí, nehoda, zranění, Dobronín, úraz, nemocnice, Polná, dopravní nehoda, SEAT Ibiza, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Dobronínem a Polnou boural jednadvacetiletý řidič. V nemocnici podlehl svým zraněním | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.