Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Osmnáctiletý mladík bez řidičáku havaroval v zákazu vjezdu. Zranil sebe a tři spolucestující

Celkem čtyři zraněné přineslo nezodpovědné a nepozorné chování osmnáctiletého řidiče, který v úterý havaroval s osobním autem mezi Kalhovem a Větrným Jeníkovem. On i jeho tři spolujezdci byli hospitalizováni. Posléze se ukázalo, že mladík není držitelem řidičského oprávnění.

Nehoda se stala v úterý 21. srpna po patnácté hodině na silnici II/131 u Větrného Jeníkova. Osmnáctiletý řidič projížděl po silnici s osobním vozidlem Fiat Punto a jel ve směru od Kalhova k Větnému Jeníkovu. Nerespektoval dopravní značku „zákaz vjezdu", vjel do rekonstruované části silnice, kde s vozidlem při brzdění dostal smyk. „Poté vyjel vpravo mimo silnici na pole, kde se vozidlo několikrát převrátilo přes bok a střechu a zůstalo na kolech stát na poli,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Při dopravní nehodě si řidič způsobil lehké zranění, se kterým byl vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen na ošetření do nemocnice v Jihlavě, kde zůstal hospitalizován. Dále došlo při nehodě ke zranění všech tří spolucestujícís – všichni byli převezeni do jihlavské nemocnice.

Dále bylo zjištěno, že mladík, který vozidlo v době nehod řídil, není držitelem žádného řidičského oprávnění. Policisté u něho provedli na místě nehody dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

Odhadnutá škoda na osobním vozidle přesahuje částku 150 tisíc korun.

Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření ze strany policistů dopravního inspektorátu Jihlava.

 

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky doprava, nehoda, Větrný Jeníkov, silnice, Lékárenský komplex Jihlava, Fiat Punto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctiletý mladík bez řidičáku havaroval v zákazu vjezdu. Zranil sebe a tři spolucestující | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.