Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Sázavafestu dva muži v noci vnikali do stanů, pomohly až donucovací prostředky policie

Poněkud jinak si kulturní význam Sázavafestu vyložili dva mladí muži, kteří se po čtvrté hodině ranní potulovali mezi stany návštěvníků. Nejméně do dvou vnikli, jejich další aktivity stopla policie za nutného použití donucovacích prostředků.

Chování obou výtečníků zaznamenal kamerový systém policejního monitorovacího vozidla, které je zařazené do bezpečnostního opatření se zaměřením zejména na stanové městečko na Sázavafestu.

Dvě podezřelé osoby se čtvrté hodině pohybovaly v okolí stanů a následně do nejméně dvou stanů vnikly. Na místo byly okamžitě vyslány policejní hlídky, které oba podezřelé ve věku 24 a 29 let spacifikovaly. Při zadržení osob policisté použili donucovací prostředky – hmaty, chmaty a pouta.

„V současné době probíhají na obvodním oddělení ve Světlé nad Sázavou ve věci procesní úkony a zadokumentování případu,“ doplnila policejní mluvčí Dana Čírtková. Není vyloučeno, že se tyto osoby mohly dopustit i dalšího protiprávního jednání, což bude předmětem dalšího prověřování.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky stan, Sázavafest, donucovací prostředek, Světlá nad Sázavou, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Sázavafestu dva muži v noci vnikali do stanů, pomohly až donucovací prostředky policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.