Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté na jihlavském autobusovém nádraží našli muže s marihuanou. Měl ji v plastové dóze

Na další velké problémy si zadělal sedmadvacetiletý muž z Třešťska, u kterého policisté objevili několik desítek gramů marihuany. Stalo se tak letos na jaře na jihlavském autobusovém nádraží. A jak se zdá, v trestné činnosti to rozhodně není žádný začátečník.

„Jedná se o recidivistu. V minulosti byl již opakovaně soudně trestán za různorodou trestnou činnost, včetně drogové. Aktuálně je muž ve věznici, kde si odpykává trest odnětí svobody za jinou spáchanou trestnou činnost. Letos na jaře byl muž v Jihlavě na autobusovém nádraží, kde ho policisté v dopoledních hodinách kontrolovali. Měl u sebe plastovou dózu, ve které přechovával několik desítek gramů marihuany. Drogu muž vydal a kriminalisté ji zajistili,“ líčí Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Zadržená marihuana byla podrobena zkoumání na odborném policejním pracovišti. Kriminalisté případ prověřovali a shromáždili důkazy, na základě kterých byl sedmadvacetiletý muž obviněn ze spáchání trestného činu. Případ kriminalisté dále vyšetřují. 

Štítky marihuana, policie, vězení, autobusové nádraží, kriminalita, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté na jihlavském autobusovém nádraží našli muže s marihuanou. Měl ji v plastové dóze | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.