Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž v Třešti chtěl skoncovat se životem. Na strom si uvázal provaz, zachránila ho policie

Policisté v Třešti v parku zachránili život pětačtyřicetiletému muži, který chtěl zřejmě spáchat sebevraždu. V jeho blízkosti byl totiž na stromě uvázaný provaz se smyčkou.

V pondělí 9. července se před desátou hodinou večer obrátil na policisty na tísňové lince 158 oznamovatel, kterého telefonicky kontaktoval jemu neznámý muž.

„Z obsahu sdělení vyplynulo, že by muž mohl ohrozit svůj život, proto se oznamovatel obrátil na policii. Policisté zjistili k neznámému muži veškeré dostupné informace, měl se nacházet v Třešti v parku.  Na místo ihned vyjela hlídka situaci prověřit. V parku policisté skutečně nalezli muže a v jeho blízkosti byl na stromě uvázaný provaz se smyčkou. Policisté muže zajistili, byl opilý a choval se agresivně,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Muž byl ve velmi špatném psychickém stavu. Policisté u něho provedli dechovou zkoušku, vyšla s pozitivním výsledkem - 2,22 promile alkoholu. Na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která opilého muže odvezla do zdravotnického zařízení, při jeho převozu zdravotníkům asistovali policisté.

 

Foto Modrá hvězda života

Štítky policie, telefonát, sebevražda, oběšení, záchrana, Třešť, strom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Třešti chtěl skoncovat se životem. Na strom si uvázal provaz, zachránila ho policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.