Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Dvacetiletý řidič pod vlivem alkoholu couval. Narazil do jiné řidičky

To, že alkohol nepatří za volant, zřejmě nic neříká dvacetiletému muži, který pod vlivem alkoholu v sobotu 7. července kolem deváté hodiny večer boural v katastru obce Humpolec u přehrady Sedlice. Střetl se s řidičkou osobního auta značky Mercedes. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Dvacetiletý řidič osobního vozidla Opel couval z místa ležícího mimo pozemní komunikaci na silnici III. třídy. V tu dobu zde projížděla řidička v osobním autě, která jela ve směru od obce Sedlice. Došlo ke střetu obou aut. Ke zranění osob, která by si vyžádala lékařské ošetření, při nehodě nedošlo.

Policisté u obou řidičů provedli dechové zkoušky. „Měření u řidičky vozidla Mercedes bylo negativní. Opačně tomu však bylo u dvacetiletého řidiče vozidla Opel. Muž nadýchal 0,52 promile alkoholu. Také opakovaná měření byla pozitivní a jejich hodnoty činily 0,53 a 0,49 promile. Policisté vše zadokumentovali a nadále ve věci provádí šetření,“ doplnila Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Foto flickr.com

Štítky alkohol, řidič, nehoda, Mercedes-Benz, Opel, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletý řidič pod vlivem alkoholu couval. Narazil do jiné řidičky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.