Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté stále hledají čtrnáctiletou Adrianu. Od března se ji zatím nepodařilo najít

Policisté na Vysočině se opětovně obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce. Jde o čtrnáctiletou Adrianu Behárovou. Informace o jejím pohřešování byla zveřejněna již v březnu, do současné doby se dívku nalézt nepodařilo.

Čtrnáctiletá dívka je ze Zlína, od první poloviny loňského roku je umístěna v zařízení pro mládež v Janštejně. Celostátní pátrání po dívce bylo vyhlášeno v pondělí 12. března, když se nevrátila z povolené vycházky.

„Dívka je vysoká 150 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a obarvené hnědé vlasy, které nosí rovné, středně dlouhé. Dívka má znaménko pod levým kolenem - růžová skvrna (cca 10 cm). Dále má zhojené jizvy na levém předloktí a na levé ruce u palce tetování – přibližně dva centimetry velké písmeno Š,“ popisuje dívku Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté nyní přišli s informací, že by se čtrnáctiletá Adriana mohla nacházet v Brně nebo i ve Zlíně, kde má bydliště.   

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ uzavírá s prosbou Kroutilová.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, policie, veřejnost, spolupráce, Kraj Vysočina, Zlín, Janštejn, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté stále hledají čtrnáctiletou Adrianu. Od března se ji zatím nepodařilo najít | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.