Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cyklistovi vběhla do cesty dívka, ve snaze zabránit střetu se těžce zranil. Policie hledá svědky

Policie hledá svědky dopravní nehody ze středy 30. května, která má za následek těžce zraněného cyklistu. Ten se v jihlavské ulici Hany Kvapilové snažil vyhnout dívce, která nečekaně vběhla do silnice.

Dopravní nehoda se stala ve středu 30. května v 19:15 v Jihlavě na místní komunikaci na ulici Hany Kvapilové u domu číslo popisné 37.

„Nezletilá chodkyně měla náhle vběhnout z chodníku mezi zaparkovanými vozidly do jízdní dráhy cyklistovi, který projížděl na kole ve směru jízdy k ulici Mošnova,“ popisuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Cyklista na tuto situaci, aby zabránil střetu, reagoval prudkým bržděním, kdy v tomto důsledku spadl na vozovku. Nezletilá chodkyně na místě nezůstala.

Při dopravní nehodě si cyklista přivodil těžké zranění a byl převezen zdravotnickou záchrannou službou do zdravotnického zařízení. U cyklisty policisté provedli na místě dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

Policisté se touto cestou obracejí na případné svědky dopravní nehody, kteří viděli její průběh a kteří by měli informace vedoucí ke zjištění totožnosti nezletilé chodkyně, aby se obrátili na linku 158 případně na telefonní číslo dopravného inspektorátu Jihlava  -  974 266 250 nebo 974 266 254.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky cyklista, dopravní nehoda, Hana Kvapilová, policie, Jihlava, Mošnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklistovi vběhla do cesty dívka, ve snaze zabránit střetu se těžce zranil. Policie hledá svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.