Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Opilý muž v Jihlavě srazil dívku na přechodu. Nadýchal skoro jedno promile

Policisté v Jihlavě vyjížděli k dopravní nehodě, kterou zavinil devětačtyřicetiletý opilý řidič. Ten na přechodu pro chodce srazil nezletilou dívku. K události došlo ve čtvrtek 24. května na Polenské ulici.

Devětačtyřicetiletý řidič s osobním vozidlem Ford Fusion projížděl po ulici ve směru od Heroltic na Jihlavu a ohrozil nezletilou chodkyni přecházející silnici po přechodu pro chodce. Došlo ke střetu vozidla s chodkyní. „Při střetu dívka utrpěla zranění a musela být převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do zdravotnického zařízení. Policisté provedli na místě dopravní nehody řidiče dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní - 0,6 promile alkoholu v dechu. Při opakovaném měření byly hodnoty také pozitivní - 0,96 promile alkoholu v dechu a 0,9 promile alkoholu v dechu,“ popisuje podrobnosti Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Řidiče policisté vyzvali k provedení lékařského vyšetření spojeného s odběrem krve, kterému se podrobil. Řidiči na místě dopravní nehody policisté zadrželi řidičský průkaz. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Jihlava.

Štítky přechod, srážka, chodkyně, zranění, alkohol, promile, policie, Jihlava, dopravní nehoda, Ford Fusion, Heroltice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž v Jihlavě srazil dívku na přechodu. Nadýchal skoro jedno promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.