Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladý muž s psychickými potížemi se ve čtvrtek nevrátil domů. Naposledy byl viděn v Jihlavě

Čtyřiadvacetiletý Jiří Pánek se ve čtvrtek 10. května nevrátil do Velkého Meziříčí, kde bydlí. Muž, který má aktuálně být v nedobrém psychickém stavu, byl naposledy viděn ve čtvrtečních odpoledních hodinách v Jihlavě. Policie po něm vyhlásila pátrání.

Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 175 centimetrů, střední postavy. Má modré oči a světle hnědé vlasy. „Na sobě měl naposledy oblečenou tmavou mikinu s potiskem, tmavé tepláky a obuté měl tenisky na šněrování,“ upřesnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.      

Čtyřiadvacetiletý muž byl naposledy viděn ve čtvrtek 10. května v odpoledních hodinách v Jihlavě. Žije ve Velkém Meziříčí, kam se dosud nevrátil. Muž se v současné době nachází ve složité životní situaci a vznikla tak o něho obava.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Vzhledem k aktuálnímu špatnému psychickému stavu pohřešovaného muže dále žádá občany, kteří se s ním případně setkají, aby se ho sami nepokoušeli kontaktovat a obrátili se na přímo policii.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, policie, Velké Meziříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž s psychickými potížemi se ve čtvrtek nevrátil domů. Naposledy byl viděn v Jihlavě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.