Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Je v podmínce a je po ní vyhlášeno pátrání. Přesto se nebála krást v jihlavském obchodě

Běžecké boty za téměř pět set korun ukradla v jihlavském obchodním domě na ulici Romana Havelky třiatřicetiletá žena z Třešťska. Jde o recidivistku, navíc v podmínce. V minulosti byla již opakovaně soudně trestána za majetkovou trestnou činnost. Naposledy byla odsouzena na konci loňského roku k podmíněnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou až do poloviny roku 2019.

„V úterý 24. dubna byla žena před osmou hodinou večer v obchodním domě na ulici Romana Havelky, kde odcizila běžecké boty v hodnotě bezmála 500 korun. Zboží schovala do tašky a poté prošla přes pokladní zónu, aniž by zaplatila. Podezřelou ženu zastavili pracovníci ostrahy a na místo byla přivolána policie. Odcizené zboží žena vydala,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté zjistili, že je po ní navíc vyhlášeno celostátní pátrání. Hledanou ženu odvezli na obvodní oddělení, kde jí bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu krádeže.

„Po provedení příslušného úkonu byla propuštěna. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ uzavírá Kroutilová.

Štítky krádež, boty, zlodějka, policie, Roman Havelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je v podmínce a je po ní vyhlášeno pátrání. Přesto se nebála krást v jihlavském obchodě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.