Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

VIDEO: Našel peněženku v jihlavském obchodním domě, ale nevrátil ji. Nyní po něm pátrá policie

V polovině února přišla mladá žena v jihlavském obchodním domě o svoji peněženku. Její nálezce si ji místo odevzdání nechal a její majitelka tak přišla o peníze, doklady a také platební karty. Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže, kterého zachytila kamera.

O svoji peněženku přišla mladá žena ve středu 14. února po půl sedmé večer v obchodním domě na ulici Brněnská v Jihlavě. V obchodě nakoupila a po zaplacení za zboží jí v prostorách za pokladnami vypadla z kapsy bundy peněženka. Z obchodního domu žena poté vyšla na parkoviště, kde zjistila, že peněženku nemá. Vrátila se proto zpátky, už ji ale nenašla. Následně byl případ byl poté oznámen policii.

Žena měla v peněžence kromě finanční hotovosti stravenky, osobní doklady, platební karty a další věci. Vznikla jí škoda přes jeden tisíc korun.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po vychodnocení kamerových záznamů zajímá kriminalisty totožnost muže, který se pohyboval v místech, kde žena paněženku ztratila.

Jedná se o muže ve věku kolem třiceti let s tmavými vlasy. Je hubené postavy a měří kolem 175 centimetrů. Na sobě měl oblečené tmavé oblečení.

Policie žádá osoby, které muže na kamerovém záznamu znají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásily na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k dopadení pachatele a objasnění případu.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky peněženka, obchodní dům, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Našel peněženku v jihlavském obchodním domě, ale nevrátil ji. Nyní po něm pátrá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.