Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Třiadvacetiletý řidič dostal smyk a narazil do stromu. Škoda je sto dvacet tisíc korun

Auto převrácené na boku a hmotná škoda 120 tisíc korun. To je výsledek pondělní nehody, ke které došlo krátce před 13. hodinou na silnici III/35317 mezi obcemi Herálec a Kadov na Žďársku. Třiadvacetiletý řidič dostal smyk, který nezvládl.

Uvedený muž, který řídil Renault Master, projížděl po silnici ve směru od Herálce k obci Kadov. „Při projíždění pravotočivou zatáčkou řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy a dostal s vozidlem smyk, který nezvládl. Poté vyjel do protisměru a následně mimo komunikaci, kde pravou přední částí auta narazil do stromu. Vozidlo se převrátilo na bok a po levém boku sjelo vlevo mimo komunikaci,“ řekla k nehodě Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku na alkohol, která měla negativní výsledek. „Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn. Hmotná škoda dosáhla částky 120 tisíc korun. Věc dopravní nehody vyřešili policisté na místě uložením pokuty v příkazním řízení,“ uzavírá Čírtková.

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, smyk, strom, Kadov, Herálec, okres Žďár nad Sázavou, Renault Master

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiadvacetiletý řidič dostal smyk a narazil do stromu. Škoda je sto dvacet tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.