Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté pátrají po čtrnáctileté dívce. Před devíti dny se nevrátila z povolené vycházky

Kriminalisté pátrají po čtrnáctileté Adrianě Behárové, která je od první poloviny loňského roku umístěna v zařízení pro mládež v Janštejně. Hledaná je od 12. března, kdy se nevrátila z povolené vycházky.

Adriana Behárová pochází ze Zlína a policisté mají informaci, že by se aktuálně mohla pohybovat v Brně, případně v rodném Zlíně.

„Dívka je vysoká 150 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a obarvené hnědé vlasy, které měla rovné, středně dlouhé. Dívka má znaménko pod levým kolenem - růžová skvrna, zhruba deseticentimetrová. Dále má zhojené jizvy na levém předloktí a na levé ruce u palce tetování – přibližně dva centimetry velké písmeno Š,“ přidává popis Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Při odchodu měla na sobě oblečenou modrou zimní bundu a pod ní bundu červené barvy, tmavě zelené kalhoty a hnědé boty. U sebe nosí černý vak s nápisem Adidas.    

V současné době získali policisté poznatek, že by se pohřešovaná dívka mohla pohybovat na území města Brna, mohla by se také nacházet ve zmiňovaném Zlíně.                       

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ uzavírá s prosbou Kroutilová.  

Štítky pátrání, vycházky, Adriana Behárová, Janštejn, policie, Zlín, Brno, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po čtrnáctileté dívce. Před devíti dny se nevrátila z povolené vycházky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.