Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Sedmadvacetiletý muž z Jihlavska je podezřelý z podvodu. Lidem sliboval pokládky podlahy

Hned tři lidé byli podvedeni sedmadvacetiletým mužem z Jihlavska. Vždy šlo o pokládku podlahy. Podvodník od svých zákazníků vybral zálohy, ale práce nikdy neprovedl.

Vloni v létě nabízel provedení pokládky podlahy, na kterou postupně reagovali tři různí zájemci z Jihlavy. U první zakázky se jednalo o pokládku podlahy v prodejně, další zájemkyně si objednala zhotovení podlahy v bytě a ve třetím případě žádal zájemce o pokládku podlahy v nebytových prostorách domu.

Muž poškozeným slíbil provedení sjednané práce a vybral od nich peníze, i když předem věděl, že práci vzhledem ke své velmi špatné finanční situaci neprovede. Celkem takto získal téměř pětadvacet tisíc korun. Po převzetí finanční částky od poškozených sjednanou práci v dohodnutém termínu neprovedl a přes urgence nevrátil ani již zaplacené peníze,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Část vyplacených peněz vrátil pouze v jednom případě. Policisté shromáždili důkazy a na jejich základě poté sdělili sedmadvacetiletému muži podezření ze spáchání trestného činu podvodu. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení.

 

Foto www.ceskypodlahar.cz

Štítky podvod, zálohy, podlahy, policie, podlaha, okres Jihlava, peníze, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmadvacetiletý muž z Jihlavska je podezřelý z podvodu. Lidem sliboval pokládky podlahy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.