Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Mezi Dobronínem a Stříteží došlo ke střetu dodávky a osobního auta, jedna žena zemřela

AKTUALIZACE 11:55: Vážná dopravní nehoda zablokovala silnici mezi Dobronínem a Stříteží. V tomto úseku pošlo před půl devátou ke střetu dodávky a osobního vozidla. Jeho řidička byla zraněna lehce, spolujezdkyně však svým těžkým zraněním podlehla.

Vážná dopravní nehoda se stala na silnici mezi obcemi Střítež a Dobronín přibližně v 8:20. Došlo zde ke střetu dvou vozidel.

V osobním vozidle cestovaly v době nehody dvě ženy, v dodávkovém vozidle cestoval jen jeho řidič. Osmnáctiletá řidička osobního vozidla Peugeot, která jela po silnici od Dobronína na Střítež, byla při nehodě zraněna  a její spolujezdkyně těžkým zraněním na místě nehody podlehla.

Zmíněná řidička zřejmě dostala smyk a vjela do protisměru, kde se bočně střetla s protijedoucím dodávkovým vozidlem VW Transporter. 

Řidič dodávkového vozidla zraněn není. Silnice je zcela neprůjezdná. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Další okolnosti tragické dopravní nehody jsou předmětem policejního šetření.

Kvůli kluzkým vozovkám se podle policie dnes už stalo v kraji asi 20 nehod. „Nejhorší situace byla na Žďársku, u Bystřice nad Pernštejnem se při nehodě těžce zranil jeden člověk, byl odvezen do Brna,“ řekla policejní mluvčí Dana Čírtková. Policie na Žďársku nasadila i druhý výjezd dopravního inspektorátu, aby u nehod nemuseli lidé dlouho čekat. Podle Čírtkové se při nehodách pět lidí zranilo lehce.

Foto Drbna | Zdroj ČTK, Policie ČR

Štítky Dobronín, Střítež, silnice, havárie, osobní vůz, Peugeot, okres Žďár nad Sázavou, Volkswagen Transporter, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Dobronínem a Stříteží došlo ke střetu dodávky a osobního auta, jedna žena zemřela | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.