Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Neděle 20. října 2024  |  Svátek má Vendelín
Bez reklam

V centru Jihlavy došlo k napadení. Zraněný muž utrpěl dvojitou zlomeninu čelisti

Hned ze dvou trestných činů byl obviněný devatenáctiletý muž z Jihlavy, který napadl a zranil stejně starého muže. K napadení došlo vloni v létě v Jihlavě na schodišti, které vede z ulice Hradební na ulici Ztracenou. Muži měli mezi sebou spory již v minulosti.

Ke konfliktu došlo kolem desáté hodiny večer a vše začalo tím, že devatenáctiletý mladík udeřil druhého muže do obličeje. „Napadený mladý muž utrpěl dvojitou zlomeninu čelisti, jeho zranění si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici, ve které byl hospitalizován. Po přijetí oznámení začali případ prověřovat policisté. Místo činu ohledali a zadokumentovali, v lokalitě provedli šetření. Dále policisté provedli výslechy osob a vyžádali si také lékařské zprávy,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Napadený muž se musel podrobit operačnímu zákroku a skoro týden strávil v nemocnici. „Poté následovaly další lékařské zákroky a omezení na běžném způsobu života, zejména v souvislosti s konzumací stravy a komunikací, léčení si vyžádalo několik týdnů. Kriminalisté shromáždili důkazy a na jejich základě poté zahájili trestní stíhání devatenáctiletého muže, případ dále vyšetřují,“ říká policejní mluvčí.

Mladý muž byl obviněn ze spáchání dvou trestných činů, a to těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví. Za první uvedený trestný čin hrozí až desetiletý pobyt ve vězení.

Štítky napadení, zranění, čelist, policie, vězení, Jihlava, trestný čin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Jihlavy došlo k napadení. Zraněný muž utrpěl dvojitou zlomeninu čelisti | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.