Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Muž na Chlumově ulici dostal pěstí od dvou výtržníků. Už je našli jihlavští policisté

Jihlavští policisté mají za sebou další úspěšně vyřešený případ. Tentokrát dopadli dva muže, kteří v pondělí 15. ledna večer fyzicky napadli jiného muže. K útoku došlo na Chlumově ulici v Jihlavě.

Poblíž jednoho z obchodů byl kolem desáté hodiny večer jednačtyřicetiletý muž z Ostravska. Přišli k němu dva muži a fyzicky ho napadli. Několikrát ho oba udeřili pěstí do obličeje, po jeho pádu na zem pokračovali v kopání a dalších úderech pěstí do celého těla.

„Fyzické napadení podezřelí muži ukončili až poté, co zareagovali svědci útoku a oba pachatelé z místa utekli. Napadený muž utrpěl zranění, která si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici. Ihned po přijetí oznámení o útoku vyjeli na místo policisté a po podezřelých začali v lokalitě pátrat. Dále provedli šetření, místo činu ohledali a zadokumentovali. Prověřování případu převzali jihlavští kriminalisté,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Nakonec se jim podařilo vypátrat dva zmíněné muže. Jednomu je devětadvacet a druhému třiatřicet let, oba jsou z Jihlavy. Napadený muž utrpěl při napadení mimo jiné zlomeniny v oblasti obličeje, léčení si vyžádalo více než měsíc.

„Oba dva muži byli obviněni ze spáchání pokusu trestného činu těžkého ublížení na zdraví. Oba jsou opakovaně soudně trestaní recidivisté. Případ kriminalisté dále vyšetřují,“ uzavírá policejní mluvčí Kroutilová.

Štítky napadení, útok, policie, dopadení, Jihlava, okres Ostrava-město

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Chlumově ulici dostal pěstí od dvou výtržníků. Už je našli jihlavští policisté | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.