Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Muž v Jihlavě s téměř dvěma a půl promile dal pěstí své ženě. Ta si sama zavolala na linku 158

V neděli 28. ledna vyjížděli jihlavští policisté k případu fyzického napadení. Došlo k němu v jednom z bytových domů v Jihlavě. Jednasedmdesátiletý muž zde napadl svou manželku, která před ním utekla na chodbu a zavolala na linku 158.

K bytovému domu v Jihlavě okamžitě vyjela policejní hlídka. Jednasedmdesátiletého muže, který byl opilý a choval se stále agresivně, policisté zajistili. „I v přítomnosti hlídky ženu slovně napadal a odmítal svého jednání nechat, i přes opakované výzvy policistů. Ženě přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která ji odvezla na ošetření do nemocnice. U opilého muže provedli policisté dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 2,43 promile alkoholu,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté dále zjistili, že opilý muž po předchozí hádce svou manželku nejprve vulgárně slovně urážel a poté ji udeřil pěstí do obličeje.

„Opilého muže policisté odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání dvou přestupků, a to proti občanskému soužití a proti veřejnému pořádku. Případ policisté šetří,“ uzavírá policejní mluvčí.

Štítky napadení, pěst, manželka, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Jihlavě s téměř dvěma a půl promile dal pěstí své ženě. Ta si sama zavolala na linku 158 | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.