Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Čtyřiadvacetiletému muži z Jihlavska hrozí pět let vězení za prodej drog a také za sprejerství

Kriminalisté zadrželi na Jihlavsku čtyřiadvacetiletého muže podezřelého z prodeje drog a sprejerství. Při domovní prohlídce u něj našli věci potřebné k pěstování marihuany. Vedle marihuany podle policie prodával také pervitin a extázi. Případ kriminalisté dál vyšetřují, sdělila dnes policejní mluvčí Jana Kroutilová. Muži hrozí až pětileté vězení.

Drogy muž podle policie používal pro svou potřebu a prodával lidem na Jihlavsku. „V posledních čtyřech měsících loňského roku se navíc dopustil 14 případů sprejování, a to zejména v Jihlavě, dále v Telči, Třešti a na Polensku,“ doplnila Kroutilová. Muž tak byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými psychotropními látkami a jedy a z poškození cizí věci.

Kriminalisté přitom muže vyšetřovali i v minulosti. Vyšetřování ale bylo loni v listopadu podmínečně zastaveno se zkušební dobou na rok.

Autoři

Štítky drogy, dopadení, policie, sprejerství, okres Jihlava, Jihlava, Telč, Třešť, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřiadvacetiletému muži z Jihlavska hrozí pět let vězení za prodej drog a také za sprejerství | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.