Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po ženě s psychickou poruchou. Naposledy byla viděna u brodského stacionáře

Policisté vyhlásili celostátní pátrání po osmadvacetileté Martině Satrapové z Havlíčkobrodska. Ta byla naposledy viděna ve čtvrtek odpoledne u budovy stacionáře Úsvit v Havlíčkově Brodě. Kriminalisté se obracejí na veřejnost z žádostí o informace.

Osmadvacetiletá žena z Havlíčkobrodska byla naposledy viděna 11. ledna kolem druhé hodiny odpoledne na ulici Nádražní u budovy stacionáře Úsvit v Havlíčkově Brodě, odkud odešla neznámo kam.

Pohřešovaná žena je vysoká 158 centimetrů, je střední postavy, má oválný obličej, hnědé oči, krátké hnědočerné vlasy. „Žena trpí psychickou poruchou a téměř nekomunikuje. Mluví pomalu a má špatnou výslovnost,“ upřesnila komisařka Stanislava Miláčková.

Hledaná osoba na sobě měla oblečenou bílou bundu s červenými a černými prvky, modré rifle, světlou čepici s třpytkami a bambulí, fialovo-vínové kotníčkové podzimní kožené boty a bílou tašku přes rameno.

 Do současné doby se však pohřešovanou ženu vypátrat nepodařilo. Policie proto nyní žádá občany, kteří mají informace o tom, kde by se žena v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Foto Policie ČR, Dominik Svoboda | Zdroj Policie ČR

Štítky Havlíčkův Brod, okres Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po ženě s psychickou poruchou. Naposledy byla viděna u brodského stacionáře | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.