Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

FOTO: Na jihlavských Březinkách došlo ke rvačce. Neznáte muže na fotografiích?

Jihlavští policisté v těchto dnech vyšetřují případ napadení, ke kterému došlo v listopadu v areálu nákupního centra na Březinkách. Dva účastníci konfliktu museli být ošetřeny zdravotníky, jeden z nich dokonce se zraněním skončil v nemocnici. V zájmu prověřování by policisté uvítali, kdyby se přihlásil muž, který byl v zábavním podniku svědkem útoku, a následně byl venku sám fyzicky napaden.

K případu došlo v pátek 17. listopadu v obchodním a zábavním centru na ulici Březinova. Kolem půl páté ráno vznikl v zábavním podniku konflikt mezi dvěma muži, který se po zásahu okolních lidí uklidnil. „Jeden z těchto mužů ale poté v prostoru u baru fyzicky napadl jiného návštěvníka, který po úderu utrpěl zranění v obličeji. Agresivní muž poté musel podnik opustit, když se ale dostal do venkovního prostoru před podnikem, aktivně se zapojil ještě do rvačky, ke které došlo na ochozu areálu,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Dva účastníci konfliktů utrpěli zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření, jeden z nich byl převezen na ošetření do nemocnice.

Případem se ihned začali zabývat policisté, při vyšetřování také využili záznamů z kamer.

„Dále policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou přečinů, a to ublížení na zdraví a výtržnictví. Provedeným prověřováním se policistům podařilo zjistit totožnost většiny osob, které byly do konfliktů zapojeny, včetně agresivního muže, který v podniku zranil návštěvníka a je podezřelý ze spáchání dvou trestných činů,“ pokračuje Kroutilová.

V zájmu prověřování by ale policisté potřebovali zjistit ještě totožnost muže, který byl svědkem napadení v podniku u baru a dále byl sám před zábavním podnikem fyzicky napaden.  „Tento muž v podniku po fyzickém napadení u baru, kterého se on sám nijak neúčastnil, přišel ke zraněnému, jež v tu dobu seděl na sedačce u stolku a držel si na obličeji ubrousek, a chvíli u něho stál. Když zraněný vstal a odešel za účelem lékařského ošetření, muž podnik také opustil a vyšel ven, kde byl sám fyzicky napaden. Tento muž má hnědé krátké vlasy a je střední postavy. Měl na sobě oblečenou tmavou bundu a pod ní světlé triko. V jeho blízkosti se pohyboval muž se světlejšími vlasy oblečený v červené bundě a kabelou zavěšenou na rameni přes střed těla,“ popisuje policejní mluvčí.

Policii by se měl přihlásit muž ve světlém triku, který je zobrazený na fotografiích. „Žádáme tohoto muže, který je zachycen na fotografiích, případně občany, kteří ho znají, aby se přihlásili na tísňovou linku 158,“ uzavírá s prosbou Jana Kroutilová.

Foto PČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, napadení, kamery, Březinky, areál, Březinka, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na jihlavských Březinkách došlo ke rvačce. Neznáte muže na fotografiích? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.