Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté vypátrali recidivistu z Jihlavy. Má na svědomí krádež mobilu a vloupání do objektu

Jihlavští policisté vyřešili případ krádeže mobilního telefonu a vloupání do sportovního objektu v Jihlavě. K oběma událostem došlo letos v létě. Obviněný je jednačtyřicetiletý muž, a to ze spáchání přečinu krádeže a přečinu poškození cizí věci. V majetkové trestné činnosti není žádným nováčkem, v minulosti si svůj trest odpykával ve vězení.

Na začátku července uvedený muž odcizil na Minoritském náměstí mobilní telefon, který ležel na lavičce. Odložila si ho zde jeho majitelka. O několik dní později vnikl muž na oplocený pozemek areálu na ulici Mostecká. „Po rozbití okna se dostal do garáže v přízemí budovy, odkud odcizil nářadí. Odnesl si příklepové vrtačky a úhlovou brusku v celkové hodnotě necelé čtyři tisíce korun. Dále muž rozbil ještě skleněné výplně dvojitých oken v patře objektu, v areálu poškodil obytný přívěs a okno skříňové nástavby vozidla. Škoda, kterou způsobil poškozením, byla vyčíslena na necelých devět tisíc korun,“ sdělila Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Oběma případy se zabývali policisté a vypátrali právě uvedeného jednačtyřicetiletého muže z Jihlavy. „Po shromáždění důkazů zahájili jeho trestní stíhání. Případ kriminalisté dále vyšetřují,“ uzavírá policejní mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky krádež, vypátrání, trest, vězení, policie, Jihlava, okno, vloupání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vypátrali recidivistu z Jihlavy. Má na svědomí krádež mobilu a vloupání do objektu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.