Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na jihlavském autobusáku řádila skupina opilých lidí. Muž nadával policii a skončil na záchytce

Se skupinou značně opilých mladých lidí na jihlavském autobusovém nádraží se museli ve čtvrtek 5. října před půl šestou ráno potýkat jihlavští policisté. Oznamovatel na lince 158 uvedl, že se chovali agresivně.

Na místo se proto ihned vydala policejní hlídka, aby prověřila situaci. Mladí lidé byli v autobusu, odkud se je řidič snažil vykázat, neboť byli opilí a chovali se nevhodně. Odejít ale odmítali. „Jeden z mladých mužů navíc vulgárně pokřikoval na kolemjdoucí. Policisté mladé lidi vyzvali, aby z autobusu vystoupili, na to jeden z nich zareagoval vulgárními nadávkami směřujícími na hlídku. Vzhledem k tomu, že odmítal v jednání přestat ani po opakovaných výzvách, policisté ho zajistili a z autobusu odvedli ven,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Šlo o pětadvacetiletého muže z Chrudimska, kterému policisté při dechové zkoušce naměřili hodnotu 2,19 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. „Další z přítomných mladých mužů se snažil policistům po celou dobu v zákroku bránit, choval se značně agresivně a svého jednání odmítal i přes opakované výzvy zanechat. Také osmadvacetiletý muž byl proto zajištěn a skončil na oddělení policie, kde podal vysvětlení,“ pokračuje Kroutilová.

Případ policisté dále šetří, oba muži jsou podezřelí ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nádraží, výtržnictví, alkohol, policie, zásah, okres Chrudim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jihlavském autobusáku řádila skupina opilých lidí. Muž nadával policii a skončil na záchytce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.