Počasí dnes14 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Ztratil jsem se v lese na houbách, nemůžu najít cestu k autu, volal na linku 158 senior

V úterý 3. října krátce před půl pátou odpoledne se v lese na hranici Vysočiny a Středočeského kraje ztratil senior, který se vydal sbírat houby. Byl v lokalitě Zbýšova, nemohl ale najít cestu k autu, proto zavolal na tísňovou linku 158. Policistům byl schopen říct akorát to, že se nachází v lesích u malé paseky.

Středočeští policisté se proto ihned vydali do lesa, na pomoc si přizvali své kolegy z Vysočiny, konkrétně z Golčova Jeníkova.

Pátrání jim zkomplikovalo to, že ztracený muž měl nedostupný mobilní telefon, i když jim z něj předtím volal. „Naposledy muž policistům uvedl, že se nachází u nějaké lesní cesty. Kolem šesté hodiny večer se hlídce policistů z Golčova Jeníkova podařilo muže vypátrat v lesích v katastrálním území obce Leština u Světlé. Muž byl v pořádku a policisté mu pomohli vrátit se zpět ke svému vozidlu,“ popisuje průběh hledání seniora Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky houbař, les, tisňová linka, pátrání, policie, Kraj Vysočina, Středočeský kraj, Zbýšov, Golčův Jeníkov, houby, Leština

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ztratil jsem se v lese na houbách, nemůžu najít cestu k autu, volal na linku 158 senior | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.