Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

U Vílance se čelně střetla dvě auta. Jednoho z řidičů transportoval vrtulník do Brna

K čelnímu střetu dvou aut došlo v pondělí 2. října kolem 15. hodiny na silnici I/38 mezi obcemi Vílanec a Suchá. Při nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 190 tisíc korun. Jeden z řidičů se těžce zranil a byl letecky transportován do brněnské nemocnice.

Po oznámení nehody ihned na místo vyjeli policisté, kteří prvotním šetřením zjistili, že čtyřiačtyřicetiletý řidič osobního vozidla Seat Ibiza projížděl po silnici ve směru jízdy Vílance k obci Suchá. Z dosud nezjištěných příčin přejel s vozidlem do protisměrného jízdního pruhu, kde došlo k čelnímu střetu s nákladním autem Mercedes Benz. Nákladní vozidlo jelo ve směru jízdy od Suché k obci Vílanec.  „Při dopravní nehodě si řidič osobního vozidla přivodil těžké zranění a z místa události byl letecky transportován do nemocnice v Brně. Ke zranění jiných osob nedošlo. Policisté provedli u obou řidičů dechové zkoušky s negativním výsledkem,“ doplňuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Po nehodě v době zásahu složek integrovaného záchranného systému a po dobu odstraňování následků dopravní nehody bylo místo zcela neprůjezdné. Provoz se podařilo obnovit krátce před sedmnáctou hodinou. Při nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 190 tisíc korun.

 

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, střet, zraněni, I/38, vrtulník, nemocnice, Vílanec, Brno, havárie, Mercedes-Benz, SEAT Ibiza

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Vílance se čelně střetla dvě auta. Jednoho z řidičů transportoval vrtulník do Brna | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.