Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Třiatřicetiletá řidička při couvání přehlédla chodce. Se zraněním byl převezen do nemocnice

Ke zranění chodce při couvání osobního auta značky VW Touran došlo v pátek 15. září ve Ždírci nad Doubravou. K nehodě došlo krátce po desáté hodině, chodec skončil se zraněním v nemocnici.

Třiatřicetiletá řidička osobního auta couvala z parkovacího boxu a přitom narazila zadní částí svého auta do stojícího chodce, který v tu chvíli stál na protější straně na chodníku u budovy tamního městského úřadu. Po střetu s vozidlem chodec upadl na silnici. „Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění chodce, který musel být vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice do Havlíčkova Brodu, kde zůstal hospitalizován. Ke zranění jiných osob nedošlo. Přítomnost alkoholu u řidičky osobního vozidla vyloučila provedená dechová zkouška,“ říká Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Zkouška na přítomnost alkoholu byla provedena také u zraněného chodce, také u něj s negativním výsledkem. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, chodec, řidička, couvání, zranění, úraz, nemocnice, Volkswagen Touran, Ždírec nad Doubravou, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiatřicetiletá řidička při couvání přehlédla chodce. Se zraněním byl převezen do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.