Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

U Třebíče shořel seník, škoda je 1,2 milionu korun. Hasiči na místě stále drží dohled

Požár seníku likvidují od pátečního odpoledne hasiči v Dolních Lažanech na Třebíčsku. Škoda je 1,2 milionu korun, příčina se vyšetřuje, řekl dnes operační důstojník hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina.

Seník velký 50 x 30 metrů začal hořet 25. srpna kolem 15. hodiny. Hasiči museli ochlazovat i okolní budovy, dnes pokračuje kontrolované vyhoření uskladněného materiálu. „Ještě jsme tam na dohled, protože ten seník se nechává dohořet, ještě to tam střeží, zásah ukončený není, je tam místní jednotka. A dnes na 11. hodinu tam pojede vyšetřovatel se psem na došetření příčiny,“ řekl operační důstojník hasičů.

Na místě zasahovaly požární jednotky z Třebíče, Moravských Budějovic, Jaroměřic nad Rokytnou, z Lesonic, Dolních Lažan a Vícenic.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky požár, hasiči, seník, škoda, dozor, Třebíč, Dolní Lažany, Hasičský záchranný sbor, Kraj Vysočina, okres Třebíč, Moravské Budějovice, Jaroměřice nad Rokytnou, Lesonice, Vícenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Třebíče shořel seník, škoda je 1,2 milionu korun. Hasiči na místě stále drží dohled | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.