Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

V noci na pátek shořely u jihlavského bazénu dva taxíky. Policie hledá svědky události

Událost jako z mafiánského prostředí postihla v noci ze čtvrtka na pátek dva vozy jihlavské taxislužby. Ty se dost možná úmyslně ocitly v plamenech. Během požáru nebyl nikdo zraněn, vznikla hmotná škoda ve výši 250 tisíc korun.

Incident se odehrál v noci na pátek 25. srpna třetí hodinou v ulici Evžena Rošického před budovou plaveckého bazénu. Požárem byla poškozena dvě osobní vozidla Seat Alhambra označená jako vozidla taxislužby.

Existuje podezření, že požár vozidel mohl někdo založit úmyslně. Věc si převezmou k dalšímu prověřování kriminalisté z oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Jihlava, kteří budou čekat na konkrétní závěry vyšetřovatele Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina.

Případ se prověřuje pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Požárem, při kterém nebyl nikdo zraněn, vznikla hmotná škoda ve výši 250 tisíc korun. Po možném pachateli policisté pátrají.

V souvislosti s prověřováním tohoto případu, by policie uvítala případná svědectví o pohybu podezřelých osob nebo vozidel v místě, kde k požáru došlo – tedy na ulici Evžena Rošického v Jihlavě v blízkosti plaveckého bazénu, a to v pátek časně ráno po půl třetí. Svá případná svědectví a další informace týkající se požáru vozidel můžete sdělit na linku tísňového volání 158.

Foto www.welcometobratislava.eu | Zdroj Policie ČR

Štítky policie, požár, Evžen Rošický, Jihlava, Hasičský záchranný sbor, SEAT Alhambra, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V noci na pátek shořely u jihlavského bazénu dva taxíky. Policie hledá svědky události | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.