Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Třiatřicetiletý muž si nedal říct. I přes zákaz řídil, navíc měl v sobě amfetaminy

Těžkou hlavu si z úředního rozhodnutí nedělal třiatřicetiletý řidič osobního vozidla, který byl kontrolován v pondělí večer v Jihlavě. Nejenže užíval auto přes uložený zákaz řízení, dokonce tak činil po konzumaci návykových látek.

Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí je podezřelý třiatřicetiletý muž, kterého policejní hlídka přistihla v pondělí 3. července při řízení motorového vozidla, i když má rozhodnutím Magistrátu města Jihlavy vysloven trest zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel až do konce listopadu letošního roku.

Muž řídil včera ve večerních hodinách osobní motorové vozidlo Opel Zafira a na ulici Znojemská v Jihlavě byl zastaven a kontrolován hlídkou obvodního oddělení Jihlava. Při silniční kontrole provedli policisté orientační dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

Při silniční kontrole dále vzniklo podezření, že řidičova schopnost k řízení je ovlivněna návykovou látkou a z tohoto důvodu policisté provedli test na zjištění případného ovlivnění. Test ukázal pozitivní výsledkem na přítomnost amfetaminu.  Policisté muže vyzvali, aby se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu, což bezdůvodně odmítl.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, motorové vozidlo, Opel Zafira

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiatřicetiletý muž si nedal říct. I přes zákaz řídil, navíc měl v sobě amfetaminy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.